HITI I JAVĖS
Gena - Dashurin ma dhe
Albulena Ukaj - 02
Alban Skenderaj - 1000 Premtime ft. Dalool
Sliva Gunbardhi - Lalushe ft. Defri
Anxhela Peristeri - Qesh ft.Aurel Thellimi
[Rezultatet]
03/24/2017
HITI I JAVĖS
03/17/2017
HITI I JAVĖS
03/10/2017
HITI I JAVĖS
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |  >