AKR-ja me platformë te fuqishme per zgjedhjet e ardhshme

Publikuar më

Esmeralda Seferi

Kryetari i partisë së AKR-se Elmi Thaçi mbajti nje mbledhje në kryesinë e tij në Drenas. Ai u shpreh se synimi i tij kryesorë është ngritja sa më lart e disa strukturave si: ekonomi, shëndetësi si dhe arsim.Një tjetë ngarje tipike politike ishte edhe kthimi zyrtarisht i Avni Rustemit ne AKR duke kujtuar që z.Rustemi deri pak kohë me parë ishte pjesë e PDK-se.qe nga mbremja e sotme ai u bë anetari mëi ri i partisë së AKR-së.
Rustemi u shpreh se bashkë me z. Elmi do të bashkëpunojnë për ndryshim.
Thaçi premtoi se do të bashkëpunojë mjaft fort me qytetarët si dhe ai do tu gjendet në dispozicion sa herë që ata të kenë nevojë.
Premtim tjetër ky ii dhënë nga Thaçi ishte edhe punësimi i 320 qytetarëve në Fabrikën që është planifikuar të hapet së shpejti. /Radiodrenasi.com/

Komentet