Përse na kërkoi falje Alban Skënderaj??

Publikuar më

Esmeralda Seferi

Alban Skënderaj ka kërkuar publikisht falje dhe me shumë humor madje. Ai ka shkrepur një selfie, pavarësisht se ka dalë shumë bukur, ka shkruar: “Na falni neve që nuk jemi shumë të selfie-ve”. Hashtagu që artisti ka zgjedhur, si një mjeshtër i teksteve, ishte akoma më interesant, “rrallë e për mall”.
Albani është pafundësisht i ngarkuar me axhendën e këtyre ditëve, po pak minuta kohë për të hedhur një batutë në rrjete sociale, e gjeti dhe bëri mirë.

Komentet