Shawn Mendes vjen me markën e vet të aromës 'Shawn Signature'

Publikuar më

Nuk është sekret ... se çdo muzikant, rritja e markës së tyre është sukses dhe kështu Shawn Mendes ka njoftuar se aroma e tij do të dalë shumë shpejt në treg!

Sipas njoftimit të tijë përmes Twitter, marka e aromës do të quhet 'Shawn Signature' megjithatë, asnjë datë nuk është shpallur ende.
Ai poashtu ka postuar edhe një spot publicitar lidhur me markën 'Shawn Signature'.


Komentet