Kjo javë me temperatura të rrezikshme

Publikuar më

Sipas parshikimeve meterologjike kjo javë që po e fillojmë do na sjell 3 ditë radhazi me temperatura shumë të larta me 38 gradë celziues ose do të ndihen sikurse mbi 40 gradë Celziues.

Kjo temperaturë është e rrezikshme për aktivitete të jashtme, dhe preferohet që të qendroni brenda, dhe të mbani vetën të hidruar me ujë të freskët.

Pas kësaj jave, temperaturat e afrikës pritet të kalojnë dhe moti pritet të përmisohet me temperatura më të zakonshme tek ajo maksimale deri në 33 gradë Celziues. Fundi i kësaj jave sjell të reshura shiu edhe temperatura të ulëta.

Komentet