Vëllai ther vëllanë në Prizren

Publikuar më

Esmeralda Seferi

Një person është therrur me një mjet të prehtë nga vëllai i tij në Prizren. Kështu bëhet e ditur nga policia e Kosovës.

Sipas policisë, viktima dhe i vëllai të dy kanë probleme psikike. Me urdhër të prokurorit, rasti vazhdon të hetohet në procedurë të rregullt.

Ky është njoftimi i policisë:

Viktima mashkull K/Shqiptar ka kërkuar ndihmë mjekësore, pasi që i njëjti ishte therur me një mjet të mprehtë nga vëllai i tij. I dyshuari dhe viktima kanë probleme psikike dhe me urdhër të prokurorit, rasti vazhdon të hetohet në procedurë të rregullt.

Komentet