Mungesa elektrike ndalon punën e studios sonë

Publikuar më

Ndërprerje e energjisë që nga orët e mëngjesit po shkakton telashe në funksion normal të studios sonë në Drenas.

Ndërprerjet e energjisë elektrike janë bërë të shpeshta, dhe arsyet e kompanise furnizuese KEDS janë se po bëjnë punime të planifikuara.

Mirëpo, ndërprerjet që po ndodhin edhe gjatë natës duken më shume si punime të pa arsyeshme, dhe i ngjajnë rezhimit të reduktimeve të energjisë elektrike.

Komentet