Ekipi Norvegjez porosit 1,500 veze, por në derë arrin 15,000 sosh

Publikuar më

Ekipi Olimpik Norvegjez i lojërave dimërore në Kore kishte porositur 1,500 veze nga një supermarket lokal, por duke mos e ditur gjuhen ata përdorin Google Translate, dhe shifra 1,500 gjatë përkthimit kishte ndryshuar në 15,000.

Kur kishte arritur porosia, ekipi Norvegjez ishte befasuar me sasinë e numrit të madh të vezeve. Shefi i kuzhinës ishte Norvegjez që i porositi vezet nuk kishte nevoj për aq veze që të ushqej 109 pjesmarrës.
Fatmirësisht supermarketi Korean e mori tepricen prej 13,500 veze.

Komentet