Mikrofoni Hapur: Teme diskutimi Mjedisi ne Drenas

Publikuar më

Ne emisionin Mikrofoni Hapur teme diskutimi ishte Mjedisi ne Drenas nga asambleisti i radhes Vizioni per Drenasin, Xhavit Drenori, dhe aktivisti per mjedis Valdon Bytyqi.

Diskutimin mund ta degjoni me poshte:

Komentet