Ne kërkim të fëmijëve nga Kosova e 99’s

Publikuar më

Sophie Boisvert Levesque- pjestare e forcave Kanadeze të KFORIT-‎ ishte prezente në Kosovën e pasluftës, ku si shumë ndërkombëtarë gjeti mikëpritjen dhe dashurinë e fëmijëve vendas.

Përgjatë shërbimit të saj, Znj. Levesque u përafrua me një grup të vecant të fëmijëve, fotot e të cilëve i mban me mall dhe dashuri.

Sot, gati 20 vite pas shërbimit të saj në Kosovë, ajo kërkon ti kontaktojë dhe informohet mbi jetrat e tyre! Na ndihmoni ti gjejmë dhe kontaktojmë!

"Duke kërkuar për këta fëmijë. Në vitin 1999 ata ishin midis 12 dhe 15 vjeç" thotë Levesque.

"Ata ma ndryshuan jetën time për gjithnjë dhe unë do të doja të dija se ku janë tani dhe shpresojmë t'i shohim përsëri një ditë" përfundon këerkesa e Kanadezes.

Komentet