Shuhet legjenda e Futbollit Shqiptar

Publikuar më

Pas një komplikimi shëndetësorë vdes legjenda e futbollit, Fadil Vokrri. Ai kishte pësuar një sulëm në zemër gjatë një stërvitje fizike edhe si rezultat ndërroi jetë në moshën e 57-të.

Vdekja e tijë i shokoi shumë dashamirë të sportit edhe adhurues të tijë që kur filloi të luante në klubin Futbollistik të Llapit, me pas në KF Prishtina, si dhe KF Partizani në Beograd gjatë viteve të 80-ta.

Vokrri ka shënuar gjithësej 121 gola me 363 paraqitje në ndeshje futbollistike të klubeve. Gjatë karrierës së tijë në Futboll mbante pozitën e goditësit apo golëshënuesit.

Së fundi ai ishte kryetari i KF Prishtina, dhe kryetar i Federates së Futbollit Kosovar - FFK.

Komentet