Përshendetje, të ndëruar degjues.

Publikuar më

Sot do të jeni se bashku me moderatoren, Luljeta Krasniqi në emisionin Argëtues-shpërblyes.
Ju mund të shpërbleheni vetëm duke na dëgjuar dhe duke telefonuar në numrin: 038-600-921.
Emisioni transmetohet nga ora 11:00-11:55

Komentet