Shembet ura në Itali, 11 persona të vdekur deri me tani

Publikuar më

Ura e madhe pranë qytetit verior të Gjenovës ne Itali është shembur, vetëm një pjesë e autostradës e cila është e gjatë rreth 100 metra.Ndërsa burimet e policisë thanë së të paktën 11 vetë kishin vdekur.

Bëhet fjalë për urën Morandi, që lidh lidhe Gjenoan perëndimore me Ligurian. Ku një pjesë e ures ka rënë edhe mbi banesa dhe janë te përfshira edhe një numer i madhe i automjeteve ne këtë incident.

Rënia në Gjenoa ndodhi si pasoj e stuhive të forta që lëvizin nëpër zonën e Italis veriperëndimore, sipas autoriteteve.

Komentet