Vritet pjesëtari i AKI-së në vendin e tij të punës.

Publikuar më

Një ngjarje e rënde ka ndodhur sot në objektin e Agjencisë së Kosoves për Intelegjentë (AKI), gjuajtë me armë zjarri ku një zyrtar i sigurimit të brendshëm dyshohet te ketë vrarë një puntor të bufes.

Viktima rreth moshës 30 vjeqare ka ndërruar jetë në QKUK" pavarsisht përpjekjeve të mjekëve për ta shpëtuar.

Me hetimin e këtij rasti po merret prokuroria kompetent, dhe se tashmë dorasi është arrestuar.

Komentet