Stop Duhanin

Publikuar më

Kohëve të fundit cigarja është bërë mjaft aktive tek të rinjët.Ku brenda secilt filter fshihet ndonjë substancë që të bënë të varesh prej tij, ta ndezesh e ta thithesh dhe tymi i secilit kalon deri te mushkrit është një vrastar të cilin e paguan të bëjë një gjë të tillë.

Nese do ta krahasojm me ndonjë gjë është sikur t'ia vësh shkrepsen fitilit të ndonjë eksplozivi e për dallim kjo e fundit menjëher bënë "bam"por duhani do ngadalë të shkatërroj.

Duhani është një semundje për dallim nga të tjerta për to paguan ilaqe që ti shërosh po për duhanin shtrohet një pikëpytje e madhe se pse nuk ka ndonjë ilaq.Prandaj këshillohet që të largojm këtë ves të keq dhe ta flakni njëherë e përgjithmonë ngase nuk ka asnjë dobi nga ai vecse te ju shkatërrojë.

Komentet