Vajza 22 vjeqare nga skenderaji e cila ishte raportuar si e zhdukur, gjendet ne nje shtet fqnij

Publikuar më

Policia e Kosoves njofton se Arbnora Dobra, 22 vjeqarja nga Skenderaji e cila ishte raportuar si e zhdukur me 28 shtator nga familjaret e saj ,bazuar në të dhënat e deritanishme është konstatuar se personi ne fjale gjendet ne nje shtet fqinj te Kosovës.


Po ashtu, policia e kosoves ka thene se përveq familjarve të viktimës me te cilin jemi në kontakt për zhvillimet e rastit, ne kemi njoftuar edhe institucionet e shtetit fqinje dhe bashkërisht jemi duke punar për indentifikimin e vendndodhjes së viktimës si dhe sqarimin e rrethanave qe lidhen me rastin , thuhet ne njoftim.

Komentet