Në " Paradën e krenaris" që u mbajtë në prishtinë, ishte pjesëmarrëse edhe këngëtarja Adelina Ismaili

Publikuar më

Në prishtinë, gjatë ditës se sotme u mbajtë "Parada e Krenarisë" e organizuar nga komuniteti LGBTI.

Parada u mbajtë përgjatë tri shesheve të kryeqytetit "Skendërbeu",
"Nëna Terezë" dhe " Zahir Pajaziti", ku kerkuan respektimin e të drejtave dhe lirive te tyre.

Ndërsa, në "Paradën e Krenarisë" mori pjesë edhe këngëtarja e njohur, Adelina Ismaili e cila mbuloi tërë trupin me flamurin e komunitetit LGBTI.

Komentet