Ritme Rinore

Publikuar më

Ne shoqerin e moderatores, Luljeta Krasniqi, nga e Hëna deri te Enjten duke filluar ne ora
13:30 - 14:00.

Program që e përcjell muzika dhe ka për qellim të informojë, të gjitha të rejat rreth showbizzit shqiptare dhe atij te huaj.

Na degjoni në frekuencat 92.1 dhe permes web faqes së www.radiodrenasi.com


Komentet