Studimi gjen se gratë preferojnë meshkuj me mjekra

Publikuar më

Një studim kishte aplikuar shfaqen e pamjeve të ndryshme të fotografive me meshkuj të ndryshëm, dhe ato ishin pyetur që të zgjidhnin njëren fotografi që ishte më atraktive. Fotografit e shfaqura ishin zgjidhja e parë burri me mjekër të plotë, të pjesshme, dhe pa mjekër.

Rezultati i më shumë se 8,520 grave ishte se shumica preferonin meshkuj me mjekër sesa ata pamjekër kur kishte të bënte me ndonjë lidhje serioze. Për lidhje joserioze preferenca ishte meshkuj me mjekër fillestare.

Studimi është bërë nga një grup studiuesish nga Universiteti Qeensland i Australisë

Komentet