Komuna Drenasit , vetem nje orë e gjysmë për përdorim te mjeteve piroteknike në natën e fundvitit

Publikuar më

Gjate kohës së festave te fund vitit produktet piroteknike/fishekzjarret jane ne sasi te madhe ne treg tek personat te cilet jane të palicencuar dhe shpesh herë për ketë arsye sjellin edhe pasoja shumë te medha .

Me ketë rast shumë komuna te Kosovës kane marre vendim që te ndalohet shitja e produkteve piroteknike/fishekzjarret nga personat e paautorizuar dhe të miturve nën moshen 18 vjecare.

Ndersa, edhe komuna e Drenasit ne një komunikate ka bërë te ditur se ka ndaluar perdorimin e mjeteve piroteknike dhe shitjen e tyre nga personat e paautorizuar, si dhe te gjithe ata që veprojne ne kundershtim do te gjobiten me 100 euro.

Kurse perjashtime ka vetem me daten 31 dhjetore, nga ora 23;00 deri 00;30, per perdorimin e fishekzjarreve.

Komentet