Super Qeveria Haradinaj Vazhdon të Fryhet

Publikuar më

Numri i madh zëvendëskryeministrave ishte temë që bëri bujë të madhe ne Qeverinë Haradinaj ku kishte arritur në 80 veta.

Sipas burimeve mediatike zyra e kryeministrit është duke i rritur edhe kshilltarët e tijë në 35, dhe poashtu rreth 10-15 kshilltarë për ministra, si dhe nga disa edhe për zëvendës kryeministra.

Numri i përgjithshëm i qeverisë arrinë mbi 400 të punësuar për Qeverinë Haradinaj, me një kosto që tejkalon 10 milion Euro.

LDK ka kërkuar nga kryeministri dorëheqjen e tijë pasi që e konsideron se ky është keqpërdorim i parasë publike edhe punësim i klientelës së tijë.

Komentet