Shpallet i Humbur Kryetari i Republikës së Kosovës Hashim Thaçi

Publikuar më

Mediat në Kosovë janë në kërkim të vendndodhjes së Kryetarit të Kosovës, dhe përkundër insistimeve për një përgjigje nga zyra e Kryetarit ata kanë marr përgjigje vetëm se ndodhet në pushime dimërore.

Zyra e Kryetarit të Shtetit nuk ka dhënë detaje se ku po i kalon pushimet dimërore.

Zakonisht, udhëheqësit e vendeve të huaja i bëjnë të ditura vendndodhjen e pushimeve, por si duket Hashim Thaçi po e mban sekret venndodhjen e pushimit apo nuk po dihet ende vendndodhja e tijë duke kaluar thuaj se tani 2 javë.

Kohë më parë Hashim Thaçi nuk e kishte bërë publike takimet sekrete që kishte pasur me liderin Serb, Aleksandar Vuçiç.

Komentet