Institucionet shtetërore do mbesin pa pije energjike

Publikuar më

Ishte vendosur nga Agjencioni Qendrorë i Prokurimit që të blehen hiq më pak se 2,127 copë kanaqe me pije energjike, dhe ato jo nga prodhues vendor por nga Red Bull.

Në prokurorim ishin edhe Argeta, Plazma, e disa produkte të tjera Serbe përkundër që ishte vendosur taksa 100% ndaj Serbisë.

Nga presioni i skanadlit me raportime mediatike, tani është vendosur nga AQP që t'i lë institucionet shtetërore pa pije energjike.

Nuk dihet se për cilin institut janë porositur këto pije energjike, por keqpërdorimet e parasë publike nga institucione të ndryshme janë bërë më parë duke përfshi kryetarin e shtetit Hashim Thaçi i cili ka promovuar librin e tijë përsonal me para të taksapaguesve.

Komentet