Në Vushtrri, Skamnori shet viçin për te varrosur nënën e tij me ritet besimit islame

Publikuar më

Dy dite më parë i vdiç nëna Sabri Beqirit i cili jeton në fshatin Akrshticë të Vushtrrisë, në kushte varfërie të skajshme dhe merr asistencë sociale nga shteti.

Ndërsa, Bashkësia Islame e Vushtrris e detyroi të paguajë antarësinë shumën prej 417 eurove, nëse deshironte që t'ia varrosenin nënën ne ritet e besimit islam.

Edhe pse këto raste janë të lira nga pagesa nga Bashkësia Islame e Kosoves, Kryefamiljari u detyrua të shes viçin në mënyrë që nëna e tij të varrosej sipas ritit islam.

Teologu xhabir Hamiti ka reaguar me rastin duke e quajtur marri dhe idiotizëm dhe ka kerkuar që Bashkësia islame e vushtrris të ia kthejnë paratë këtij burri dhe ti kerkoj falje. Nëse ngjarja është krejt kështu siq u tha ne lajme.

Komentet