Lladrovci paditë Xhavit Drenorin dhe kërkon 20 mijë euro dëmshpërblim

Publikuar më

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka bërë një padi për shpifje dhe fyerje kundër Xhavit Drenorit në Gjykaten themelore në Prishtinë.

Sipas Lladrovcit, Xhavit Drenori ka shpifur për shkollimin e tij dhe fyerjen e rëndë duke e krahasuar me diktatorët më të rrezikshem te të gjitha kohërave'', thuhet në padinë e tijë.

https://insajderi.com/wp-content/uploads/2019/02/padia-ramiz.jpg

Komentet