Ministri Pal Lekaj krahason Mimoza Kusari-Lila me një pulë

Publikuar më

Gjuha e ulët edhe denigruese ndaj gruas në Kosovë po vazhdon, dhe kësaj radhe nga ministri Pal Lekaj i cili duket se është irrituar nga deklaratat e deputetes Kusari-Lila.

Ai në një postim e krahason deputeten Kusari-Lila me një pulë duke i thënë se "Kokoriz sa të duash" lidhur me protesten e saj kundër Kryetarit të Gjakovës për ndërtimet pran një objekti të trashigimisë Kulturore me ndërtime të larta.

Gjuhë të rëndë ndaj gruas kishte shprehur vite më parë edhe Kryetari i Kuvendit Kadri Veseli ndaj deputetes Haxhiu duke i thënë në kanalin televiziv RTK drejtëpërdrejtë "ma hangsh k..."

Komentet