Prejnë dorën për kompenzim sigurimi

Publikuar më

Një qytetare e Sllovenisë me ndihmen e një pjese të familjes ka prerë dorën e saj me sharrë elektrike për të kërkuar fonde nga sigurimi i saj shëndetësorë.

Pas rastit që kishte ndodhur, parat ajo i kishte kërkuar nga sigurimi me një shumë rreth 400,000 Euro që i paguheshin nga 3,000 euro çdo muaj.

Në ditën kritike, pasi e kishte prerë dorën me ndihmen e familjes, qëllimshëm e kishin lënë pjesen tjetër të trupit në shtëpi që ajo të mbetej e paaftë dhe që të plotësonë kriteret për kompenzim nga sigurimi. Por, autoritet kishin shkuar shpejtë për të kërkuar pjesen e trupit edhe e kishin gjetur dorën dhe kanë arritur që t'ia ngjesin.

Autoritet kanë arrestuar familjarë e përfshirë, dhe poashtu përsonin lënduar për mashtrim të sigurimit.

Komentet