Facebook fshin llogari jo të vërteta në disa vende por edhe në Kosovë

Publikuar më

Facebook kohëve te fundit ka pasur disa probleme duke mos funksionuar për disa ore te caktuara.

Ndërsa, sot facebook ka bërë të diturë se ka fshirë gjithësej 2.632 faqe, grupe dhe llogari ne facebook dhe instragram pas disa operacioneve te vendeve te caktuara si: Irani, Rusia, Maqedonia si dhe në Kosove duke i konsideruar si llogari të dyshimta.

Komentet