Hiti i Javës "Ske jetë" nga Blero dhe Teuta Selimi

Publikuar më

Projekti i publikuar nga Blero dhe Teuta Selimi i titulluar " Ske jetë" në fillim të muajit mars po vazhdon të dëgjohet , me një numër të madh klikimesh në Youtube ku për pak kohë arriti të këtë afërsisht 2 milion klikime

Ky bashkëpunim nga këta dy artistë u prit mjaft mirë edhe nga fansat e tyre ku për ta kishte komente se ishte bashkëpunimi i duhur që Blero dhe Teuta Selimi kishin bërë kohët e fundit pasi që ishin përshtatur në zë me njeri tjetrin.

Për tekstin e kësaj balade u përkujdes Fatmir Muja ndërsa vet Blero ishte Producent kurse xhirimet e klipit janë bërë nga XL films.

Këtë këngë po ashtu e përzgjedhëm që të jetë pjesë në anketën tonë "Hiti i Javës ku u votua më se shumti nga degjuesit në Web faqen tonë www.radiodrenasi.comKomentet