Rita Ora nesër pritet të vijë në Kosovë!

Publikuar më

Këngëtarja shqiptare me famë botërore pritet që këto ditë të vij në Kosovë ku do qëndroj për tri ditë me shumë aktivitete që ka paralajmëruar para ca kohësh.

Rita Ora është e angazhuar si ambasadore nga Fondi i Kombeve të Bashkuara për fëmijët si dhe me ftesë të UNICEF-it e cila ditën e nesërme do jetë në atdheun e saj.

28-vjeqarja gjatë qëndrimit të saj për një mision bamirës pritet të takohet me viktimat e dhunës seksuale e cila,me bashkëpunimin që ka me kompaninë "Escada" të cilët janë bashkuar për një kauzë"Moda për gratë e pavarura dhe të forta për ti ndihmuar ato të bëhen më të forta,nga qdo produkt i shitur do ndahen 40 euro ku do i shkojnë shoqatës" Women for Women International".

Donacionet do financojnë disa nga organizatat për të drejtat e grave në Kosovë,Rita ka thënë se gjithmonë do jetë prezente dhe sidomos kur bëhet fjalë për të ndihmuar vendin tim,i cili është një vend i rëndësishëm për mua

Komentet