Veriu i Kosovës në zgjedhje të jashtëzakonshme

Publikuar më

me 19 të muajit maj do mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetarët e 4 komunave të veriut së Kosovës.

Presidenti i vendit Hashim Thaqi ka marrë vendim që këto zgjedhje të mbahen me 19 maj,kryetarët e 4 komunave me shumicë serbe si :Mitrovica veriore,Leposaviq,Zubin Potok dhe Zveqan kishin dhënë dorëheqje me 27 nëntor të vitit te kaluar,ku këto dorëheqje erdhen si pasojë e taksës 100% ndaj mallrave serbe që vendosi qeveria e Kosovës.

Komentet