SBASHK-u braktisë mbledhjen nuk pajtohen për kompensimin e orëve të humbura

Publikuar më

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, Rrahman Jasharaj, dhe nënkryetarja e sindikatës, Vjollca Shala, e kanë lëshuar takimin me ministrin Shyqiri Bytyqi, ku është diskutuar për gjetjen e një zgjidhje për orët e humbura gjatë grevës.

Jasharaj ka theksuar se nuk kishte kurrfarë marrëveshje ,ishte një takim i tensionuar dhe ne e kemi lëshuar mbledhjen,kërkesat tona mbeten që të zëvendësohet vetëm për një javë nëse plotësohen kushtet tona për ngritjen e koeficientit fillor,pedagogëve,psikologëve dhe sekretarëve të shkollave.

Komentet