Hiti i Javës "Letra e babes" nga Gold Ag

Publikuar më

"Letra e babes" është projekti i fundit të cilin dy javë më parë e ka sjellur reperi, Gold AG, të realizuar edhe me videoklip.

Për tekstin dhe muzikën është kujdesur vet reperi, teksa për orkestrimin Florent Boshnjaku.

Ndërsa, ana vizuale i është besuar MAX Production.

Kënga "Letra e babes" ka qënë njëra ndër këngët më te votuar gjatë tërë javës me 50.00% të votave në Anketen "Hiti i Javës" në web faqën www.radiodrenasi.com

Komentet