Hiti i Javës nga këngëtari Enis Bytyqi "Ti!"

Publikuar më

" Ti" titullohet projekti i ri qe ka sjellur gjatë muajit mars për publikun këngëtari njohur, Enis Bytyqi.

Vet këngëtari është kujdesur për tekstin dhe muziken e këtij projekti.Ndërsa, sa i përketë xhirimit të videos është realizuar nga Martin Flindt, kurse producent Rrezon.

Kënga "Ti" nga Enis Bytyqi ishte përzgjedhur që të ishte pjesë e Anketës " Hiti i javës" dhe ishte një ndër më të përferuarat nga ndjeksit e web faqës www.radiodrenasi.com

; picture-in-picture" allowfullscreen>