Radio Drenasi 92.1 FM - Radio Shqip
Radio Drenasi 92.1 FM - Radio Shqip që i përgjigjet Kërkesave tuaja muzikore çdo ditë nga ora 22:00-04:00

Lundrimi
Dëgjoni Live
Lista & Kërkesat
Kënga e Tanishme
WebFaqja

Ne i kemi 29 dëgjues në këtë moment!

Marketingu

Aktualisht Live

Lidhje

Albumi

Koha

VELLEZERIT LITI E BITI - Keng per Flamuri

Artist homepage

Informatat e Këngës

6:08

Në radhë: HALIT GASHI, SKENDER HASI, MOTRAT MUSTAFA

Këngët e kaluara

Elizabeta Marku - O llokum o sherbetli

Artist homepage

Informatat e Këngës

4:04

M BUCI & ZEF DOÇI - LIJE

Artist homepage

Informatat e Këngës

2:45

i - Track 3

Artist homepage

Informatat e Këngës i

4:27

liti biti - Track 12

Artist homepage

Informatat e Këngës me sharkija

3:39

Shkurte Gashi - Potpuri ft. Edona Llalloshi &Teuta Selimi & Gili

Artist homepage

Informatat e Këngës

7:47

A UKAJ - NË SY S MUND TË SHIKOJ

Artist homepage

Informatat e Këngës

4:18

Mahmut Ferati - Zemra qe ndahen

Artist homepage

Informatat e Këngës

4:36

V QETAJ - KENGE PATRIOTIKE

Artist homepage

Informatat e Këngës

6:04

Nexhat Osmani - Gur

Artist homepage

Informatat e Këngës

3:57

S PAPLEKA - MRIKA

Artist homepage

Informatat e Këngës

7:20

SALI DHE FERIZ KRASNIQI - Track 8

Artist homepage

Informatat e Këngës

3:01

UKSHIN HOTI - V HALITI

Artist homepage

Informatat e Këngës

3:18

Mimoza Shkodra - Potpuri

Artist homepage

Informatat e Këngës

10:59

SAL E RAMIZJA - FILLOJ DASMA

Artist homepage

Informatat e Këngës

2:22


Kërkesat e Këngëve Gjatë Javës - TOP 10
1. Bilbilat (2)
    Hajde qike sonte për darkë
2. GJOVALIN PRRONI (2)
    MARTIN CAMAJ
3. GRUPI (2)
    FISI I KABASHIT
4. GJURMET (1)
    TE VALLZOJME
5. SHYHRETE BEHLULI (1)
    PYES PER TY
6. YLLI BAKA (1)
    BANDILL TE PAQIM SA MALET
7. GJYLE QOLLAKU (1)
    POTPURI E PERPUNUAR- GJ QOLLAKU
8. ARTA BAJRAMI (1)
    MAGNET REMIX
9. GJETO LUCA (1)
    QUN MULA
10. GJYSTE VULAJ (1)